Eerste Somfy Home Motion Center in België!

Als Somfy Expert is onze firma uitverkoren om het eerste Home Motion Center in België te huisvesten. Somfy is de wereldmarktleider inzake motorisatie en automatisatie van zonweringen, rolluiken en poorten.
Dankzij onze jarenlange expertise weten wij onze klanten perfect te begeleiden en te sturen binnen dit Home Motion verhaal. U vindt in dit centrum ook steeds de laatste ontwikkelingen van Somfy.

Bezoek ons unieke Somfy Home Motion Center en ontdek hoe je je zonwering, rolluiken, garagepoort, deurslot en verlichting kan controleren met één enkele vingerbeweging. Voorgeprogrammeerd of volgens je comfortbehoeften op dat moment.
Waar je je ook bevindt.

Eerst was handbediening van zonwering en rolluiken normaal. Daarna kwamen de gemotoriseerde aandrijvingen en vervolgens de afstandsbediening en besturing via smartphone of tablet. En inmiddels zijn we in het stadium van de geïntegreerde huisautomatisering beland, waarbij allerhande functies en installaties in huis van op afstand, geautomatiseerd en eventueel in relatie met elkaar bestuurd worden.
Dit heet Home Motion.

TaHoma : een nieuwe manier om uw woning te managen.

TaHoma® is de eenvoudige en intuïtieve besturingsinterface die toegankelijk is via het internet en waarmee u alle Home Motion toepassingen in uw woning volledig draadloos kan bedienen, wanneer u maar wilt en waar u ook bent.
Na de installatie van de Tahoma Box, kan u dankzij de io-homecontrol® technologie alle io-producten controleren en programmeren met Tahoma vanop uw computer, smartphone of tablet. Rolluiken, zonweringen, verlichting, gordijnen, garagepoorten, dakramen, deursloten, …, dit zijn slechts enkele van de mogelijke producten die u met Tahoma kan bedienen, zowel individueel als in groep, de mogelijkheden zijn eindeloos. U kan met Tahoma scenario's creëren zoals bijvoorbeeld thuiskomen, het verlaten van uw woning, gaan slapen, enz …U kan deze gelijktijdige bediening van meerdere producten programmeren en activeren wanneer u maar wil, maar u kan deze scenario's ook programmeren op vaste dagen, tijdstippen of ineens voor de ganse week. U krijgt onmiddellijk feedback op uw scherm over hoe de opdracht is uitgevoerd.

Zo eenvoudig werkt het.

Met Home Motion worden de door u geselecteerde componenten in uw woning in werking gesteld in de door u vastgelegde scenario's.
Een voorbeeld: u heeft de gewoonte om 's morgens bij het wakker worden de gordijnen te openen, de rolluiken omhoog te sturen en het terrasscherm naar beneden te laten. Home Motion voert elk scenario feilloos en volautomatisch uit.

Afstandsbediening blijft hanteerbaar.

Ook bij Home Motion kunt u ten allen tijde in en rondom uw woning gebruik blijven maken van uw gewone afstandsbediening om uw producten aan te sturen.

Ontdek het comfort van moderne huisautomatisering in het enige HomeMotion Center van België !

Kom ervaren hoe het allemaal werkt ! Neem een kijkje in ons Home Motion Center en maak zelf een scenario op de computer of tablet. U zal versteld staan van alle mogelijkheden !

  • Onze partners:
  • Somfy
  • Harol
  • Velux