Alle Somfy producten voor buitenzonwering en rolluiken,
bij ons verkrijgbaar!

Elektrisch bediende rolluiken, raamdecoratie, terrasschermen, zonwering of garagedeur maken het leven thuis een stuk comfortabeler en gemakkelijker. Door hier een Smart Control aan toe te voegen open je een wereld van nieuwe mogelijkheden. De producten van Somfy helpen je het beste uit jouw huis te halen. TaHoma switch bevrijdt je van terugkerende, alledaagse taken en voegt nieuwe functies toe aan jouw huis. Verrijk je dagelijkse ervaring en bespaar tijd zodat je je kunt concentreren op zaken waarvan je houdt.

Creëer & start je eigen routines in één keer.

TaHoma® switch is een Smart Control, met 2 knoppen waarmee je eenvoudig je eigen scènes start. Elke knop is afgestemd op jouw dagelijkse routines. De meest complete Smart Control-oplossing is gemakkelijk te bedienen met een app en is compatibel met Somfy- en partnerproducten. Laat je huis reageren op omstandigheden zoals zon en temperatuur, bijvoorbeeld om de warmte buiten te houden. Of plan gebeurtenissen via een timer om een bewoonde indruk van je huis te geven. En als je je handen vol hebt, bedien je je huis eenvoudig met je stem. Wel zo makkelijk!

Eerste Somfy Home Motion Center in België!

EXPERT Somfy

Als Somfy Expert is onze firma uitverkoren om het eerste Home Motion Center in België te huisvesten. Somfy is de wereldmarktleider inzake motorisatie en automatisatie van zonweringen, rolluiken en poorten.
Dankzij onze jarenlange expertise weten wij onze klanten perfect te begeleiden en te sturen binnen dit Home Motion verhaal. U vindt in dit centrum ook steeds de laatste ontwikkelingen van Somfy.

Bezoek ons unieke Somfy Home Motion Center en ontdek hoe je je zonwering, rolluiken, garagepoort, deurslot en verlichting kan controleren met één enkele vingerbeweging. Voorgeprogrammeerd of volgens je comfortbehoeften op dat moment.
Waar je je ook bevindt.

Eerst was handbediening van zonwering en rolluiken normaal. Daarna kwamen de gemotoriseerde aandrijvingen en vervolgens de afstandsbediening en besturing via smartphone of tablet. En inmiddels zijn we in het stadium van de geïntegreerde huisautomatisering beland, waarbij allerhande functies en installaties in huis van op afstand, geautomatiseerd en eventueel in relatie met elkaar bestuurd worden.
Dit heet Home Motion.

  • Onze partners:
  • Somfy - EXPERT
  • Harol Premium Specialist
  • Velux
  • smart SOLAR SHADING ADVISOR