ROLAX: Het unieke verandarolluik.

Beheersing van het binnenklimaat.
Perfecte isolatie van glasdaken.
De beste bescherming tegen warmte, koude, licht, inkijk, onweer (regen en hagel).
Energie besparend.
7 jaar garantie op alle onderdelen.

Cool tegen het broeikaseffect.

Dankzij Rolax zal uw thuisgevoel volledig veranderen. Zomer en winter zorgt Rolax voor een aangenaam en gezond leefklimaat, hij dempt het geluid van de regen, hij houdt verblindende zonnestralen buiten. In de winter houdt Rolax tevens de warmte beter in huis dankzij zijn aluminium dubbelwandige lamellen, opgevuld met versterkend schuim!

Radiogestuurd!

Rolax wordt standaard geleverd met een radiogestuurde motor inclusief wandzender. Hierdoor wordt de bedrading en installatie tot een minimum herleid. Elke motor is extra beveiligd dankzij een unieke technologie, eigen aan Rolax. De handige wandzender, zonder bedrading, kan op elke gewenste plaats op de muur bevestigd worden.

Een uniek rolluik.

Grote oppervlaktes, verschillende hellingen, … Rolax past perfect op alle mogelijke glasconstructies en verandadaken. Rolax bestaat reeds sinds 1988 en zijn unieke concept is te danken aan de jarenlange ervaring van Bubendorff, natuurlijk met ISO 9001 certificaat. Rolax kan tot maximaal 6 meter breed en 6 meter uitval met 1 enkele motor (=36m²!).

Voor alle veranda’s en serres, voor elke glaspartij.

Rolax verandert uw veranda in een extra, leefbare ruimte dankzij zijn super isolerende waarden. U wint niet alleen aan leefruimte, maar ook aan levenskwaliteit. Alleen Rolax is uitverkoren om uw glaspartijen optimaal af te sluiten. Rolax biedt een oplossing op maat voor beveiliging en isolatie van het glazen dak, ten voordele van een AANGENAAM en leefbaar BINNENKLIMAAT - het hele jaar door.

7 jaar garantie

Bubendorff, de meest innovatieve rolluikfabrikant van Europa, biedt u 7 jaar garantie op alle onderdelen, zodat u in alle rust kan genieten.

  • Onze partners:
  • Somfy - EXPERT
  • Harol Premium Specialist
  • Velux
  • smart SOLAR SHADING ADVISOR