Sectionale Poorten

U verlangt van een poort vooral dat ze veilig en functioneel is? Dan kan u blind kiezen voor Harol. Onze sectionale poorten staan bekend om hun doordachte robuustheid. Maar stevig gaat ook samen met esthetisch. Het gamma ziet er mooier uit dan ooit tevoren. Het geheim schuilt in de details. Fijnere paneelnaden. Discretere vloerafdichtingen. Ook de binnenkant van de poort wordt gekenmerkt door zijn mooie afwerking. Kortom, alles om uw esthetische verlangens te vervullen en uw poort naadloos te laten aansluiten bij de rest van uw woning.

Rolpoorten

U wenst 's nachts de etalages van uw zaak af te schermen? Of de doorgang naar uw huis te blokkeren? Met een Harol rolpoort kiest u voor de grondige aanpak. U kunt er een oppervlak tot 15 m2 stevig mee afsluiten. Het blad bestaat uit geprofileerde, dubbelwandige en volgeschuimde aluminium lamellen die perfect tegen een stoot bestand zijn. Hetzelfde kan gezegd worden van de drie types geleiders, die zijn vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium en afgewerkt met afgeronde hoeken. De rolpoort is niet alleen stil in de bediening, maar ook bijzonder duurzaam.

Rolhekken

In het gamma rolhekken vindt u beslist dé veilige en decoratieve afsluiting die u zoekt voor uw handelszaak. Of u nu een winkeldeur, een doorgang of een etalage wilt afsluiten : rolhekken bieden een pasklare oplossing voor iedere situatie. En aangezien u de profielen, lamellen en kleuren in nagenoeg onbeperkte variaties kunt combineren, hebben wij zeker een rolhek dat voldoet aan uw wensen.

Een rolhek is immers niet alleen stevig maar ook elegant. U geeft uw zaak een persoonlijke touch én u oogt ook na sluitingstijd attractief !

  • Onze partners:
  • Somfy
  • Harol
  • Velux